Rituelen voor jou / jullie

Het leven staat nooit stil, ons leven staat bol van de veranderingen. Je gaat trouwen, samenwonen, krijgt kinderen met de liefde van je leven, je gaat emigreren of met pensioen. Soms neem je afscheid van iemand die belangrijk voor je is, ervaar je een tegenslag. Hele belangrijke momenten die gemarkeerd mogen worden. Ik help je die veranderingen vorm te geven, ervaringen positief te benutten en de belangrijke momenten te markeren met diepgang.

 

Welk levensmoment wil jij op een bijzondere manier markeren?

loopbaanbegeleiding | duurzame inzetbaarheid

Jij

Welke momenten in jouw leven verdienen extra aandacht? Welke mijlpalen zou jij willen markeren met een mooie ceremonie wellicht gevolgd door een uitbundig feest?

Een ceremonie voorafgaand aan een feest verbindt jouw gasten met jou en met elkaar omdat onze levens elkaar raken. Hoe mooi is dat.

Wil je jouw afstuderen, jouw 1e baan, de Sweet Sixteen Party of het 21 Diner van je kind, extra betekenis geven? Ik maak deze momenten onvergetelijk met een symbool passend bij jou, jullie kind en een boodschap die scherpzinnig en diepgaand is.

pensioen | pensionering

En nu Jij

Ook als je ouder bent zijn er nog steeds memorabele momenten. Wat te denken van het “lege nest“, de overgang bij vrouwen of je aanstaande pensioen?

Er zijn veel veranderingen waarbij je jezelf fundamentele vragen kunt stellen, gaat stellen. Dat zijn momenten waarop bewustwording ruimte mag krijgen.

Met een symbool, passend bij jou en jouw moment, creëer ik een prachtige ceremonie om jouw belangrijke moment te markeren.

“It’s all about collecting memories”

reorganisatie | fusie

Jij & Jij = Wij

Trouwen of gaan samenwonen met de liefde van je leven is een bewuste stap, die je samen maakt.

Hoe bijzonder is het om deze bewuste stap te delen met al jullie dierbaren tijdens een prachtige ceremonie waarin jullie met jullie eigen symbool centraal staan. Samen met jullie creëer ik een ceremonie die meer is dan een chronologische opsomming van feiten; jullie ceremonie geef ik de vorm die bij jullie verandering past.

scheiding | afscheid | verlies

Wij zonder Jij

Als er iets ergs gebeurt in je leven dan kan het zijn dat je geen goede momenten meer ervaart. Ik bied je een luisterend oor en maak je bewust welke impact deze gebeurtenis heeft op jouw leven. Hiermee bied ik je een handvat, troostvoer, om met deze rouwe kost om te gaan. Het uiteindelijke doel is dat je je veerkracht vindt om weer iets van het leven te maken. Dan kun je opnieuw goede momenten ervaren.

Desgewenst markeren we samen het impactvolle moment aan de hand van een symbool met een ritueel.

Een ceremonie bij het sterven van een geliefde of een scheiding kan helpend, helend en beloftevol naar de toekomst zijn.

geboorteritueel | naamgeving | baby welkom | baby blessing

Wij zijn meer Wij

Een baby, nieuw leven kondigen we vaak aan met een geboortekaartje en een bord in de tuin. Daarop staat de zorgvuldig door jullie gekozen naam. Hoe mooi zou het zijn om jullie kindje bewust welkom te heten en te verbinden met jullie gezin, jullie familie en vrienden.

En waarom zou je het feit dat jullie leven veranderd doordat je (weer) ouders wordt niet bewust beleven?

Misschien willen jullie de stap naar jullie samengestelde gezin heel bewust maken en zin geven. Samen met jullie maak ik er een gedenkwaardig moment van.

“Je hebt veel recht gedaan aan onze inbreng, die veel gemeenschappelijke elementen had, maar ook verschillende accenten en perspectieven. Dat maakte de ceremonie prachtig.”

— een vader bij het afstuderen van zijn dochter

 

“Alle aanwezigen hebben de dienst als zeer warm en gemoedelijk ervaren, het is een mooie uitvaart geweest naar ieders tevredenheid.”

— mevrouw S.A. over de uitvaart van haar vader

Mirande Schutten

Miranda,
aangenaam

Als ritueelbegeleider geef ik vorm aan verandering en maak ik belangrijke momenten en veranderingen onvergetelijk. Met diepgang en symbolen markeer ik samen met mijn klanten belangrijke momenten.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly