Miranda, aangenaam

Mens | Ceremonieel spreker | Ritueelbegeleider

Ik ben Miranda Schutten, geboren in 1965 en moeder van een zoon en twee dochters (’94, ’97 en ’99). Zij hebben zich inmiddels ontwikkeld tot mooie, krachtige en zelfstandige jongvolwassenen waarvan ik nog steeds veel leer. In 1995 ben ik bevallen van een stil-geboren jongetje.

Daarnaast ben ik echtgenote, zus en vriendin. Ik heb graag mensen om me heen om mee te praten, eten, lachen en filosoferen. Kortom; alle aspecten van het leven te vieren.

Er zijn veel belangrijke momenten geweest in mijn leven. En er zullen er nog genoeg volgen. Ik vind het belangrijk deze mijlpalen te markeren, er bij stil te staan met een ritueel. Zo heb ik geboortefeesten gegeven toen mijn kinderen zijn geboren, zitten aandenkens van het nooit begonnen leven van mijn stil-geboren zoon verpakt in een mooi doosje en krijgen verjaardagen soms een heel bijzonder tintje. Zo markeer ik belangrijke momenten.

Daarvoor gebruik ik mijn hart, mijn passie en creativiteit en zeker ook mijn handen. Dat is werken, dat is ontdekken, dat is het leven leren leven, dat vind ik bijzonder.

Vorm aan verandering

Als ervaren HR-manager en -adviseur heb ik veel mensen begeleid die te maken hadden met verandering; mooie veranderingen maar ook minder fijne, verandering van werk al dan niet zelf gekozen, verandering van gezondheid of veranderingen in de persoonlijke situatie. Op een vernieuwende en creatieve manier ben ik altijd op zoek geweest naar de juiste balans in het (eventuele) spanningsveld tussen het zakelijke van de organisatie en de menselijke factor daarin; ik heb ze vaak op een creatieve, andere manier vormgegeven.

Ik gun het eenieder meer stil te staan bij belangrijke momenten in het leven en emoties te doorléven om daarna dóór te gaan met leven. Daarbij help ik als ritueelbegeleider en ceremonieel spreker graag vorm en inhoud te geven aan die momenten om ze op een hele bijzondere manier te markeren.

Bord met eten

Ontspannen doe ik als chef van Cuisine Culinair Nijmegen, waar ik mijn passie voor eten en fijnproeverij deel met gelijkgestemden. Verder speel ik saxofoon, wandel ik graag uren in de natuur en houd ik ervan iets te maken met mijn handen, zoals een kunstwerk of een heerlijke maaltijd.

“Ik ben analytisch, doorzie snel verbanden en ben flexibel. Mijn werk doe ik vanuit creativiteit, scherpzinnigheid, empathie en zeker ook de nodige humor.”

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly